Please select your page

Disertacion i Edlira Bylykbashi - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: "INFLUENCA DHE PREVALENCA E INFEKSIONEVE CERVIKO VAGINALE

NGA UREAPLASMA-MYCOPLASMA NË ABORTET DHE LINDJET PARA KOHE"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

            Prof. Dr. Afërdita Manaj                                           Edlira Bylykbashi

                                                                     

 Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Edlira Bylykbashi duke klikuar në këtë link 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×