Please select your page

Disertacion i Enkeleda Prifti - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: "DOPPLERI DHE PROFILI BIOFIZIK NE VLERESIMIN E MIREQENIES FETALE"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

        Prof. Dr. Nikita Manoku                                            Enkeleda Prifti

                                                                     

 Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Enkeleda Prifti duke klikuar në këtë link 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×