Please select your page

Disertacion i Albana Banushi - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: "VLERËSIMI I FUNKSIONIT DIASTOLIK NË PACIENTËT PREDIABETIKË DHE DIABETIKË"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 

Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

       Prof. Dr. Spiro Qirko                                                  Albana Banushi

                                                                     

           Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Albana Banushi duke klikuar në këtë link.

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×