Please select your page

Disertacion i Daniela Xhemalaj - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISE

 

 

TEMA: "MELANOMA MALINJE, SI KA QENË DHE SI DUHET TA SHOHIM"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

                   Prof. Dr. Mehdi Alimehmeti                                     Daniela Xhemalaj       

                                                                     

           Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Daniela Xhemalaj duke klikuar në këtë link.

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×