Please select your page

Disertacion i Fatbardha Myslimaj - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISE

 

 

TEMA: "ASPEKTE PSIKIATRIKO-LIGJORE TË TENTATIVAVE VETËDËMTUESE

DHE VETËVRASJEVE NË SHQIPËRI"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

                    Prof. Dr. Bardhyl Cipi                                               Fatbardha Myslimaj     

                                                                      

           Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Fatbardha Myslimaj duke klikuar në këtë link.

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×