Please select your page

Disertacion i Mirvete-Rama - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISE

 

 

TEMA: "KOSTO- EFEKTIVITETI I TROMBOLITIKËVE, KRAHASUAR ME HEPARINËN

DHE HEPARINË E FRAKSIONUAR(FRAXIPARINE, ENOXAPARINE),

NË MJEKIMIN E INFARKTIT AKUT TË MIOKARDIT"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

   Prof. Dr. Sulejman Zhugli                                         Mirvete Rama   

                                                                      

 Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Mirvete Rama duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×