Please select your page

Disertacion i Edlira Beqiri - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISE

 

 

TEMA: "ROLI I ABR SI METODË DIAGNOSTIKUESE NË SHURDHËSITË E HERSHME DHE

KOMPONENT I RËNDËSISHËM I SCREENING-UT NEONATAL DËGJIMOR UNIVERSAL"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

   Prof. Asc. Valentina Tashko                                         Edlira Beqiri  

                                                                      

 Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Edlira Beqiri duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×