Please select your page

Disertacion i Bensar Shuteriqi - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: "VLERËSIMI I INTUBIMEVE TË VËSHTIRA DHE MENAXHIMI I TYRE

NË KIRURGJINË ORALE DHE MAKSILOFACIALE"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

           Prof. Dr. Pirro Prifti                                                   Bensar Shuteriqi 

                                                                      

 Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Bensar Shuteriqi duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×