Please select your page

Disertacion i Ilir Alimehmeti - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: "RED BLOOD CELL DISTRIBUTION WIDTH (RDW) DHE NDËRLIKIMET MAKROVASKULARE

DHE MIKROVASKULARE TE PACIENTËT ME DIABET MELLITUS"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

        Prof. Dr. Agron Ylli                                                   Ilir Alimehmeti

                                                                      

 Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Ilir Alimehmeti duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×