Please select your page

Doktoraturat - viti akademik 2012-2013

 

DOKTORATURAT QË OFRON UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Viti Akademik 2012 - 2013

 

 

 

Programi i studimit

SËMUNDJE KIRURGJIKALE

SËMUNDJET E BRENDSHME

MJEKU I FAMILJES

STOMATOLOGJI

STUDIME TE THELLUARA TË ASPEKTEVE EPIDEMIOLOGJIKE DIAGNOSTIKE DHE TERAPEUTIKE TË SËMUNDJEVE TË LËKURËS

STUDIME NË OBSTERIKË GJINEKOLOGJI

STUDIME TË THELLUARA DHE KËRKIME NË OTORINOLARINGOLOGJI

SËMUNDJET E SYRIT

IMAZHERI

LËNDËT BIO-MJEKËSORE-EKSPERIMENTALE

KARDIOKIRURGJI

STUDIME NË NEUROSHKENCË

SHKENCA FARMACEUTIKE

MORFOLOGJI KLINIKE

MJEKËSI LABORATORIKE

PEDIATRI

SHËNDET PUBLIK

STUDIME TË THELLUARA NË KARDIOLOGJI

ANATOMI PATOLOGJIKE DHE MJEKËSI LIGJORE

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×