Please select your page

Projekti: "Studimi i faktorëve të riskut në trurin normal dhe në zhvillimin e tumorëve të trurit"

 

REPUBLIKA E SHQIPËRISË 

UNIVERSITETI  I  MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI  I  MJEKËSI

NJËSIA BAZË NEUROSHKENCË - SHËRBIMI I NEUROKIRURGJISË 

  

 

Titulli i Projektit:

"STUDIMI I FAKTORËVE TË RISKUT NË TRURIN NORMAL DHE NË ZHVILLIMIN E TUMORËVE TË TRURIT"

 

  Drejtues i grupit kërkimor: Prof. Dr. Mentor Petrela, PU-PH Paris

Përgjegjës i Shërbimit të Neurokirurgjisë

 (Active Member of World Academy of Neurological Surgery)

  

Konsultoni Projektin e plotë duke klikuar në këtë link.

 

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×