Please select your page

Kontakti

 


Oraret:

Zyrat administrative të Rektoratit janë të hapura për publikun në orarin:  
08:00 - 16.30 nga dita e hënë deri në ditën e enjte 
08:00 - 14.30 ditën e premte

Zyrat administrative të Fakulteteve dhe sekretaritë mësimore janë të hapura për publikun në orarin:  
08:00 - 16.00 nga dita e hënë deri në ditën e premte

Biblioteka Universitare është e hapura për publikun në orarin:  
08:00 - 20.00 nga dita e hënë deri në ditën e premte

 


Adresa:

Rruga e Dibrës, 371, 1005 - Tiranë, Shqipëri

E-Mail:  

 

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Telefon: 

+355 4 236 443

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Shëndetësisë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Prishtinës
Universiteti i Kamerinos
Instituti Alb-Shkenca
Research 4 Life
Google for Education
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Rrjeti Akademik Shqiptar - Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjetit Telematik
Central European Exchange Program for University Studies
Università degli Studi dell'Aquila
Università degli Studi di Bari
Università degli Studi di Padova
Charles University