Please select your page

"Java e Inovacionit ne Universitetin e Mjekesise, Tirane" 12-14 Maj 2014

  

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Inovacionit dhe Administratës Publike, Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Drejtoritë Arsimore Rajonale, organizon në datat 12-14 Maj 2014 aktivitetin "Java e Inovacionit në UMT".

Në sajë të nismës së Ministrisë së Inovacionit dhe Administratës Publike "Java e Inovacionit", Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, njëkohësisht me universitetet e tjera publike në Republikën e Shqipërisë, hap dyert për të gjithë studentët e maturave që janë të interesuar të njohin nga afër UMT-në. Në këtë takim treditor, maturantët do të kenë mundësi të informohen mbi aktivitetin didaktik, shërbimet online, procedurat universitare dhe programet e studimit që ofrohen nga ky universitet. 

Aktiviteti do të zhvillohet në Rektoratin e UMT-së, salla e prezantimeve, në orarin 12.00-18.00. Ftohen në këtë aktivitet maturantët e interesuar, si dhe studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë që kanë dëshirë të kontribojnë për të njohur më mirë maturantët me jeten akademike në UMT. 

 

REKTORATI

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Shëndetësisë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Prishtinës
Universiteti i Kamerinos
Instituti Alb-Shkenca
Research 4 Life
Google for Education
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Rrjeti Akademik Shqiptar - Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjetit Telematik
Central European Exchange Program for University Studies
Università degli Studi dell'Aquila
Università degli Studi di Bari
Università degli Studi di Padova
Charles University

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×