Please select your page

MUNDËSI PJESËMARRJE NË KURSIN MBI TERAPINË E DHIMBJES TË ORGANIZUAR NGA EULAP, NË ZYRIH, ZVICËRR

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon të interesuarit mbi mundësinë e pjesëmarrjes në Kursin “Pain Therapy: A Multidisciplinary Pain Course", që do të organizohet nga Lidhja Europiane Kundër Dhimbjes (EULAP) në Zurih, Zvicërr, në datat 11-14 shtator 2017. Kursi do të zhvillohet nga një ekip specialistësh që përfshinë anesteziologë, neurologë, reumatologë, psikiatër, psikologë, pharmacologë klinike, avokatë e të tjerë.

Informojmë të interesuarit, që për pjesëmarrësit nga Shqipëria EULAP ka planifikuar për të dhënë disa bursa prej 250€ të cilat do të mbulojnë taksën e regjistrimit në këtë kurs. Kandidatët të cilët aplikojnë për bursë duhet të plotësojnë dy formularët e mëposhtëm:

Leksionet do të mbahen mbi aspekte të ndryshme të dhimbjes sipas programit të mëposhtëm:

 

 

Për informacione të mëtejshme, lutemi të konsultoni faqen zyrtare të informacionit:

http://www.eulap.org/ 

                      REKTORATI I UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Publikuar më 06.03.2017

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Shëndetësisë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Prishtinës
Universiteti i Kamerinos
Instituti Alb-Shkenca
Research 4 Life
Google for Education
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Rrjeti Akademik Shqiptar - Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjetit Telematik
Central European Exchange Program for University Studies
Università degli Studi dell'Aquila
Università degli Studi di Bari
Università degli Studi di Padova
Charles University

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×