Please select your page

MUNDËSI APLIKIMI NË THIRRJEN E HAPUR PËR TRAJNIM TË 30 KANDIDATËVE KËRKUES SHKENCORË NË UNIVERSITETIN E PADOVËS

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon kandidatët e interesuar se në kuadër të Programit Marie Skłodowska-Curie Actions Individual Fellowship (MSCA-IF), Universiteti i Padovës organizon “MSCA Marathon”. Kandidatët që do të përzgjidhen do të trajnohen se si të shkruajnë një propozim të suksesshëm në Thirrjen e ardhshëme MSCA-IF me Universitetin e Padovës, si institucionin pritës.

Gjatë programit të trajnimit kërkuesit do të marrin informacione në lidhje me Thirrjen MSCA-IF 2017, këshilla si të hartojnë propozime të suksesshëme, do të takohen me mbikëqyrësit e mundshm, vizitojnë laboratorët e Universitetit të Padovës dhe do të diskutojnë me MSCA fellows.

20 kandidatët që do të përzgjidhen nga Universiteti i Padovës do të marrin fonde për udhëtimin.

10 kandidatët e tjerë do të pranohen tek programi me shpenzimet e tyre.

http://www.unipd.it/en/msca-marathon-master-your-research-and-training-needs

Application deadline: April 20, 2017 - at 13.00 Italian time.

Selection results will be posted by April 30, 2017.

Për më shumë informacion lutemi të konsultoni informacionin, si më poshtë:

Dear colleagues,

The University of Padova is seeking outstanding researchers wishing to apply to the Marie Sklodowska-Curie Individual Fellowship program with the University of Padova as Host Institution.

Top candidates for Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowship at the University of Padova will have the possibility to participate to the MSCA MaRaThoN@ at the University of Padova, a new training programme funded by our University that offers researchers tips on how to write a successful proposal for the next Marie Sklodowska-Curie Individual Fellowships call. Deadline to apply for MSCA MaRaThoN is April 20th at 1.00 p.m. Italian time.

Any information about MSCA MaRaThoN@ at the University of Padova is at the following link:

http://www.unipd.it/en/msca-marathon-master-your-research-and-training-needs.

Description

The University of Padova is one of the oldest Universities in the world and the first in Italy for the quality of research in several scientific areas with some of the best research infrastructures in Europe.

It has 32 departments, 37 doctoral degree courses activated this year, 2 international doctoral degree courses and 44 research and service centers across the spectrum of sciences, medicine, social sciences and humanities, with more than 2,000 professors and researchers employed.

It is one of the first subscribers of the Commitment for the implementation of the ‘European Charter of Researchers and the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers (C&C)’ and was rewarded with the ‘HR Excellence in Research’ logo by the European Commission on the 27th, February 2012.

We will review and support highly qualified candidates who are interested in any areas of our research and are eligible for this funding. Please have a look at the database of the research groups at the University of Padova classified according to the European Research Council (ERC) scientific sectors:

http://www.unipd.it/en/research-groups-university-padova

The staff of the International Research Office is at your disposal for the preparation of your project.

We would really appreciate if you could circulate the call among young researchers of your Department.

Any further clarification requests can be addressed to Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

                      REKTORATI I UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Publikuar më: 04.04.2017

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Shëndetësisë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Prishtinës
Universiteti i Kamerinos
Instituti Alb-Shkenca
Research 4 Life
Google for Education
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Rrjeti Akademik Shqiptar - Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjetit Telematik
Central European Exchange Program for University Studies
Università degli Studi dell'Aquila
Università degli Studi di Bari
Università degli Studi di Padova
Charles University

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×