Please select your page

AKTIVITET SPORTIV "SPORTI NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË", 2-4 MAJ 2017

Informohen studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë se në datat 2-4 Maj 2017, Universiteti organizon aktivitetin sportiv "Sporti në UMT". Në këtë aktivitet do të organizohet kampionati i volejbollit dhe skuadrat studentore do të përbëhen nga vajza dhe djem (të përzier). Aktiviteti do të zhvillohet nga ora 16:00 deri në orën 20:00, në ambientet e palestrës së Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.

Ky aktivitet sportiv është pjesë e aktiviteteve të përvitshme sportive, që organizohen nga Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, në kuadër të promovimit të një jete të shëndetshme.

 

 

Për informacione të mëtejshme, mund të kontaktoni në numrin e kontaktit:
0692973020

 

REKTORATI I UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Publikuar më: 13.04.2017

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Shëndetësisë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Prishtinës
Universiteti i Kamerinos
Instituti Alb-Shkenca
Research 4 Life
Google for Education
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Rrjeti Akademik Shqiptar - Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjetit Telematik
Central European Exchange Program for University Studies
Università degli Studi dell'Aquila
Università degli Studi di Bari
Università degli Studi di Padova
Charles University

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×