NJOFTIM PËR PJESËMARRJE NË SHKOLLËN VERORE TË ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI “KARL-FRANZENUS”, GRAZ, AUSTRI

NJOFTIM PËR PJESËMARRJE NË SHKOLLËN VERORE TË ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI “KARL-FRANZENUS”, GRAZ, AUSTRI

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë njofton të gjithë studentët e interesuar lidhur me mundësinë e pjesëmarrjes në shkollën verore të organizuar nga Universiteti “Karl-Franzenus”, Graz, Austri, për vitin 2019.

Aktiviteti që do të mbahet në Kështjellën Seggau, Leibnitz, Austri, do të nisë më 30 qershor deri më 13 korrik 2019 dhe afati i fundit i aplikimit është data 18 mars 2019.

Informacionet më të detajuara rreth kurseve që do të zhvillohen mund t’i gjeni në linkun:

https://international.uni-graz.at/en/stud/int-focus/summerschools/gusegg-summerschool/