Please select your page

Keshilli Studentor

KËSHILLI STUDENTOR

 

Këshilli Studentor i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë është një organ i vetëqeverisur nga studentët e UMT-së. Funksionet e Këshillit studentor mbështeten tërësisht në Statutin dhe Rregulloren e Universitetit, në të cilat parashikohet veprimtaria e tij dhe ka si mision bashkëpunimin më të gjërë të studentëve me stafin pedagogjik për nxitjen dhe zhvillimin e veprimtarive shkencore dhe përmirësimin e proçesit akademik; nxitjen dhe zhvillimin e veprimtarive formuese dhe edukative, veçanërisht për edukimin dhe etikën qytetare mjekësore.

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×