Please select your page

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë vlerëson me titullin "Doctor Honoris Causa" personalitet e shquara të shkencës, arsimit dhe kulturës, të cilët me punën e tyre kanë dhënë një kontribut të vlefshëm për zhvillimin e shoqërisë.

      • "Doctor Honoris Causa" për Prof. Dr. Asim Kurjak me motivacionin "Për kontribut të çmuar në fushën e obstetrikë-gjinekologjisë Shqiptare", më datë 16.07.2015.

      • "Doctor Honoris Causa" për Dr. Keith D. Flachsbart me motivacionin "Për kontributin e tij të veçantë në bashkëpunim me shkollat e larta dhe posaçërisht me Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, në fushën shkencore, të metodave të mësimdhënies dhe kualifikimit profesional në Profilin e Kardiokirurgjisë", më datë 17.03.2015.

 

 


Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×