Please select your page

Miqte e UMT

Miqtë e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë përbëjnë një vlerë të çmuar për ne dhe në këtë rubrikë bëjnë pjesë miqtë, të cilët kontribojnë ose kanë kontribuar në mënyrë të drejtpërdrejtë në mbarëvajtjen e punës në UMT dhe të gjithë ish-Profesorët e nderuar që kanë dhënë mësim në auditoret e Universitetit gjatë viteve

Kujtimi i Profesorëve dhe mirënjohja për ta është, jo vetëm një motiv krenarie për Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, por dhe një mënyrë e mirë për të ruajtur vlerat, historikun, kulturën dhe traditën e tij, duke marrë më të mirën nga eksperienca e Profesorëve të nderuar dhe duke kujtuar punën e tyre në zhvillim të Mjekësisë.

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×