Please select your page

Raporti i veprimtarisë akademike, kërkimore-shkencore dhe financiare për vitin 2016

 

Raporti i veprimtarisë akademike, kërkimore-shkencore dhe financiare për vitin 2016

 

 

                      REKTORATI I UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×