Please select your page

Rektorati

 

 

Prof. Dr. ARBEN GJATA 

REKTOR  I  UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

   Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
   

 

541721 10200271406329875 1178779336 n        

 

Prof. Dr. ANYLA BULO

ZV. REKTORE PËR KURRIKULAT DHE MENAXHIMIN AKADEMIK

   Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
   
                                                              
 
Suela Kellici 

 

Prof. Dr. SUELA KËLLIÇI

ZV.REKTORE PËR KËRKIMIN SHKENCOR 

   Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
             
 
     
10373067 701567963212248 1880827953173727125 o    

Z. MIRJEL DOLLANI

KANCELAR  I  UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

   Kontakt: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
   
                                                    
                           
                         
 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×