Job Opportunities

Aug
16

HOMAZH PËR AKADEMIKUN PROF. DR. YLLI POPA

Me hidhërim të thellë, njoftojmë se u nda nga jeta mjeku dhe akademiku i shquar Prof. Dr. Ylli Popa. Universiteti i Mjekësisë, Tiranë i shpreh ngushëllimet më të thella familjes së akademik Popës, botës akademike shqiptare e më gjerë, si dhe miqve, kolegëve dhe studentëve të Tij. Varrimi bëhet sot më datë 16.08.2017, ora 17:00, nga shtepia e […]

DETAIL
May
09

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 08.05.2017

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për pozicionin e punës “Administrator i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë” si më poshtë: Rektorati i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Publikuar më datë 08.05.2017

DETAIL
Apr
26

NJOFTIM MBI FORMULARIN E VLERËSIMIT TË KANDIDATËVE PËR REKRUTIM PËR PERSONEL AKADEMIK NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Në bazë të Vendimit Nr. 53 të Senatit Akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, datë 23.10.2015 "Për një ndryshim në Vendimin nr. 27 datë 24.07.2015 "Për miratimin e formularit të vlerësimit të kandidatëve për rekrutim për personel akademik në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë", Universiteti i Mjekësisë, Tiranë fton kandidatët e interesuar që të konsultojnë formularin zyrtar të ndryshuar me Vendim të Senatit Akademik mbi vlerësimin [...]
By admin | Job Opportunities
DETAIL
Nov
14

2 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 14.11.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL AKADEMIK NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si më poshtë vijon: Pozicioni i punës: Personel akademik në Departamentin e Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, Profili [...]
DETAIL
Page 1 of 2112345...1020...Last »