Job Opportunities

Dec
04

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 08-19.11.2014

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PERSONEL ADMINISTARTIV “SANITARE” NË FAKULTETIN E MJEKËSISË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ me kontratë të përkohëshme, Pozicioni i punës “Sanitare”, në Fakultetin e Mjekësisë,  si më poshtë: Pozicioni i punës në Fakultetin e Mjekësisë: 1. Sanitare Kandidati për vendin e punës “Sanitare” duhet të plotësojë këto kritere: Të ketë mbaruar arsimin e detyruar Të ketë eksperiencë pune […]

DETAIL
Dec
04

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 17.11.2014

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PERSONEL ADMINISTARTIV “KANCELAR” NË FAKULTETIN E MJEKËSISË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ me kohë të plotë, Pozicioni i punës “Kancelar”, në Fakultetin e Mjekësisë,  si më poshtë: Kandidati për vendin e punës “Kancelar në Fakultetin e Mjekësisë“, duhet të plotësojë këto kritere: Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Ekonomi ose Drejtësi Të […]

DETAIL
Nov
19

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 21.04.2014

    NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: 1 PERSONEL ADMINISTARTIV NË REKTORAT DHE 2 PERSONEL ADMINISTARTIV NË FAKULTETIN E MJEKËSISË   Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel administrativ në Rektorat dhe 2 (dy) vende pune për personel administrativ në Fakultetin e Mjekësisë. Pozicioni i punës në Rektorat: Specialist Buletini Pozicionet e punës në Fakultetin e Mjekësisë: […]

DETAIL
Nov
19
Page 20 of 21« First...10...1718192021