Previous Job Announcements

Jun
08

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 08.06.2015

  NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PERSONEL ADMINISTRATIV  NË REKTORATIN E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 2 (dy) vende pune për personel administrativ në Rektorat, si më poshtë: Pozicioni i punës:  “Specialist në Sektorin Juridik” (2 vende pune) Kandidati për vendin e punës “Specialist në Sektorin Juridik” duhet të plotësojë këto kritere: Të ketë përfunduar […]

DETAIL
May
18

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 18.05.2015

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË FAKULTETIN E MJEKËSISË   Universiteti i Mjekësisë Tiranë shpall konkursin për 1 (një) vend pune për punonjës mësimor në Fakultetin e Mjekësisë, si më poshtë: Pozicioni i punës: Punonjës mësimor në Profilin e Mjekësisë Ligjore në Fakultetin e Mjekësisë ( 1 vend pune) Kandidati për vendin e punës “Punonjës mësimor në […]

DETAIL
Apr
14

2 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 14.04.2015

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PERSONEL ADMINISTRATIV NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE   Universiteti i Mjekësisë Tiranë shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel administrativ në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si më poshtë: Pozicioni i punës:  “Specialist Protokolli dhe arkive/Sekretar i Dekanit” (1 vend pune) Kandidati për vendin e punës “Specialist Protokolli/arkive dhe Sekretar […]

DETAIL
Apr
14

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 14.04.2015

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PERSONEL ADMINISTRATIV NË REKTORAT   Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) vend të lirë pune për personel administrativ me kontratë të përkohshme në Rektorat, si më poshtë: Pozicioni i punës: Specialist i Teknologjisë së Informacionit Kandidati për vendin e punës “Specialist i Teknologjisë së Informacionit” në Rektorat duhet të plotësojë këto kritere: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë […]

DETAIL
Page 16 of 20« First...10...1415161718...Last »