Previous Job Announcements

Mar
16

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 16.03.2015

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PUNONJËS MËSIMOR NË FAKULTETIN E MJEKËSISË DHE NË FAKULTETIN E FARMACISË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 2 (dy) vende pune për punonjës mësimor në Fakultetin e Mjekësisë dhe 1 (një) vend pune për punonjës mësimor në Fakultetin e Farmacisë, si më poshtë: Pozicionet e punës: Punonjës mësimor në Profilin e Anatomisë në Fakultetin e Mjekësisë (2 vende […]

DETAIL
Mar
02

Anullim publikimi të vendeve të lira të punës

NJOFTIM PËR ANULLIM TË VENDEVE TË LIRA PUNËS   Bazuar në publikimin e vendeve të lira të punës pranë Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë në Buletinin Nr. 6, datë 16.12.2015, Tiranë, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë njofton mbi anullimin e publikimit të vendeve të punës të publikuara në faqen zyrtare të universitetit më datë 16.12.2015: “Punonjës Mësimor në Profilin […]

DETAIL
Feb
16

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 16.02.2015

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PUNONJËS MËSIMOR NË FAKULTETIN E MJEKËSISË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 9 (nëntë) vende pune për punonjës mësimor në Fakultetin e Mjekësisë, si më poshtë:   Pozicionet e punës: 1. Punonjës mësimor në Profilin e Hematologjisë në Fakultetin e Mjekësisë (1 vend pune) 2. Punonjës mësimor në Profilin e Gastrohepatologjisë në Fakultetin e Mjekësisë […]

DETAIL
Feb
05

2 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 02.01.2015

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PERSONEL ADMINISTRATIV NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) vende pune për personel administrativ me kontratë të përkohëshme “Specialist Finance“ në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si më poshtë: Kandidatët për vendin e punës “Specialist Finance” duhet të plotësojnë këto kritere:  Të ketë përfunduar arsimin e lartënë një […]

DETAIL
Page 17 of 20« First...10...1516171819...Last »