Previous Job Announcements

Nov
19

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 21.04.2014

    NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: 1 PERSONEL ADMINISTARTIV NË REKTORAT DHE 2 PERSONEL ADMINISTARTIV NË FAKULTETIN E MJEKËSISË   Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel administrativ në Rektorat dhe 2 (dy) vende pune për personel administrativ në Fakultetin e Mjekësisë. Pozicioni i punës në Rektorat: Specialist Buletini Pozicionet e punës në Fakultetin e Mjekësisë: […]

DETAIL
Nov
19
Apr
22

Mundesi punesimi

  NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PERSONEL ADMINISTARTIV “KANCELAR” NË FAKULTETIN E MJEKËSISË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ me kohë të plotë, Pozicioni i punës “Kancelar”, në Fakultetin e Mjekësisë,  si më poshtë: Kandidati për vendin e punës “Kancelar në Fakultetin e Mjekësisë“, duhet të plotësojë këto kritere: Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Ekonomi ose Drejtësi […]

DETAIL
Page 20 of 20« First...10...1617181920