Previous Job Announcements

Oct
03

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 03.10.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL AKADEMIK NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si më poshtë: Pozicioni i punës: Personel akademik me kontratë 1 (një) vjeçare në Departamentin e Diagnostikës dhe Rehabilititmit Shëndetësor, Profili “Imazheri” […]

DETAIL
Oct
03

2 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 03.10.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL AKADEMIK NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si më poshtë: Pozicioni i punës: Personel akademik me kontratë 1 (një) vjeçare në Departamentin e Lëndëve Klinike dhe Infermieristikës në Sëmundje […]

DETAIL
Sep
23

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE – 23.09.2016

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkurset për personel akademik me kohë të pjesshme në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike përkatësisht në:   Departamentin e Lëndëve Paraklinike Departamentin e Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës Në Kirurgji, Infermieristikës Në Obstetri Gjinekologji Departamentin e Lëndëve Klinike dhe Infermieristikës së Përgjithshme, Infermierisë në Sëmundje të Brendshme, Pediatri Kriteret e përgjithshme […]

DETAIL
Sep
19

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE – 19.09.2016

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkurset për personel akademik me kohë të pjesshme në Fakultetin e Mjekësisë Dentare (35 vende vakante). Kriteret e përgjithshme për personel akademik me kohë të pjesshme në : Ortopedi Stomatologjike, Terapi Stomatologjike, Kirurgji Oro-Max-Fac , Lëndët Formuese ( Kimi e Përgjithshme, Organike, Fizikë, Biologji, Latinisht, Anglisht, Edukim Fizik, Sociologji, Informatikë ), […]

DETAIL
Page 6 of 20« First...45678...20...Last »