News

Mar
19
Mar
17

Vendimi Nr.20, datë 16.3.2018 “Për disa ndryshime në Rregulloren e Zgjedhjeve të Këshillit Studentor në Universitetin e Mjekësisë…’

Vendimi Nr.20, datë 16.3.2018 “Për disa ndryshime në Rregulloren e Zgjedhjeve të Këshillit Studentor në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, miratuar me Vendimin e Senatit Akademik Nr. 68, datë 21.12.2017 “Për miratimin e rregullores …” i Senatit Akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Shiko Vendimin ne pdf

By admin | News
DETAIL
Mar
16

Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Qeveria Italiane për Vitin Akademik 2018-2019

Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Qeveria Italiane për Vitin Akademik 2018-2019. Për t’u njohur me tipologjitë e bursave sikundër dhe hapat që duhet të ndiqni për aplikimin tuaj, mund të klikoni në linkun përkatës. Afati i fundit i aplikimit është data 30 prill 2018 Suksese! Materiali ne Anglisht Materiali […]

By admin | News
DETAIL
Jan
12

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE UNIVERSITETIT “KADRI ZEKA”, GJILAN

Në datën 12.01.2018 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit “Kadri Zeka”, Gjilan dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Të pranishëm në këtë takim ishin Rektorët e dy Universiteteve dhe autoritete drejtuese të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Synimi i këtij takimi ishte marrëveshja midis dy Universiteteve dhe [...]
By admin | Agreements . News . Partnerships
DETAIL
Page 1 of 6212345...102030...Last »