News

Mar
02

MUNDËSI APLIKIMI NË THIRRJEN E HAPUR PËR BURSA PËR 10 KËRKUES SHKENCORË (EARLY STAGE RESEARCHER (PHD) FELLOWSHIPS) NË KUADËR TË “RRJETIT EVROPIAN TË PËRMIRËSIMIT TË IMUNO-TERAPISË KUNDËR KANCERIT ME ANË TË MODIFIKIMIT TË CAR DHE TCR

  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon kandidatët e interesuar se në kuadër të Programit “Marie Skłodowska-Curie Action H2020-MSCA-funded Innovative Training Network EN-ACTI2NG” është hapur thirrja për bursa për 10 kërkues shkencorë (phd) (early stage researcher (phd) fellowships) në kuadër të Rrjetit Evropian të përmirësimit të imuno-terapisë kundër kancerit me anë të modifikimit të bashkëveprimit të CAR dhe […]

By admin | News
DETAIL
Feb
25

Mundësi për Pjesëmarrje në Konkursin: Thirrje për Videon më të Mirë me Temë “Unë i Them jo Korrupsionit” nga Osbe

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët mbi mundësinë e pjesëmarrjes në konkursin: Thirrje për videon më të mirë me temë “Unë i Them Jo Korrupsionit”, që organizohet nga OSBE. Prezenca e OSBE-së në Shqipëri në bashkëpunim me Koordinatorin Kombëtar kundër Korrupsionit fton të rinjtë e interesuar nga universitetet dhe shkollat e mesme të gjithë Shqipërisë tu japin […]

By admin | News
DETAIL
Feb
25

MUNDËSI PËR PJESËMARRJE NË KONKURSIN: THIRRJE PËR VIDEON MË TË MIRË ME TEMË “UNË I THEM JO KORRUPSIONIT” NGA OSBE

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët mbi mundësinë e pjesëmarrjes në konkursin: Thirrje për videon më të mirë me temë “Unë i Them Jo Korrupsionit”, që organizohet nga OSBE. Prezenca e OSBE-së në Shqipëri në bashkëpunim me Koordinatorin Kombëtar kundër Korrupsionit fton të rinjtë e interesuar nga universitetet dhe shkollat e mesme të gjithë Shqipërisë tu japin […]

By admin | News
DETAIL
Feb
23

MUNDËSI PËR TË NDJEKUR NJË INTERSHIP NGA ORGANIZATA BASHKIMI PËR MESDHEUN

  Në kuadër të orientimit të studentëve mbi mundësitë e ndryshme ndërkombëtare, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët e diplomuar dhe studentët në prag të diplomimit mbi mundësinë e aplikimit për të ndjekur nje intership prej 3 ose 6 muajsh me bursa të ofruara nga Organizata Bashkimi për Mesdheun (Union for the Mediterranean), ku merr pjesë edhe Shqipëria. […]

By admin | News
DETAIL
Page 10 of 62« First...89101112...203040...Last »