News

Jun
04

MARRËVESHJA MES UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE UNIVERSITETIT TË KAMERINOS

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë dhe Universiteti i Kamerinosë (Itali) nënshkruan ditën e shtunë, 26.10.2013, një marrëveshje bashkëpunimi që synon thellimin e marrëdhënieve midis dy institucioneve. Ceremonia e nënshkrimit u krye gjatë vizitës që Rektori i Universitetit të Kamerinos, Prof. Dr. Flavio Corradini dhe drejtues të tjerë të këtij Universiteti zhvilluan në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë. […]

By admin | News
DETAIL
Jun
03

Mbyllet me sukses aktiviteti “KANCERI I GJIRIT PARANDALOHET”

Ditën e dielë, më datë 27.10.2013, u zhvillua me sukses aktiviteti “KANCERI I GJIRIT PARANDALOHET” i organizuar nga Universiteti i Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim të ngushtë me Këshillin Studentor të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Shoqatën “Brainstorm”. Ky aktivitet u zhvillua me mbështetjen e Ministrisë së Shëndetësisë, në sajë të fushatës për informimin dhe ndërgjegjësimin […]

By admin | News
DETAIL
Mar
26

Takimi i Parë i Rektores Jera Kruja me anëtarët e Këshillit Studentor

Takimi i Parë i Rektores Prof. Dr. Jera Kruja dhe Zv. Rektorëve, Prof. Dr. Polikron Pulluqi, Prof. As. Arben Beqiri, Prof. As. Suela Këlliçi me Kryetarin e Këshillit Studentor të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Z. Gentjan Asllanaj, anëtarët e Këshillit Studentor dhe studentet e pranishëm në këtë takim, më datë 26-03-2013.  

By admin | News
DETAIL
Page 62 of 62« First...102030...5859606162