Agreements

Jan
12

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE UNIVERSITETIT “KADRI ZEKA”, GJILAN

Në datën 12.01.2018 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit “Kadri Zeka”, Gjilan dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Të pranishëm në këtë takim ishin Rektorët e dy Universiteteve dhe autoritete drejtuese të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Synimi i këtij takimi ishte marrëveshja midis dy Universiteteve dhe [...]
By admin | Agreements . News . Partnerships
DETAIL

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT PËR BIZNES DHE TEKNOLOGJI, PRISHTINË DHE UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Në datën 09.11.2017 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit për Biznes dhe Teknologji, Prishtinë dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Në këtë takim ishin të pranishëm Rektorët e dy Universiteteve dhe njëkohësisht përfaqësues të stafit akademik dhe autoritete drejtuese të fakulteteve në Universitetet përkatëse. Kryefjala e [...]
By admin | Agreements . News . Partnerships
DETAIL

Marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Universitetit ISTINYE, Turqi

Në datën 10.10.2017 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit të Turqisë “ISTINYE”  dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Në këtë takim ishin të pranishëm Rektorët e dy Universiteteve dhe njëkohësisht Zëvendës Rektorët e këtyre të fundit sikundër përfaqësues të stafit akademik dhe autoritete drejtuese të fakulteteve [...]
By admin | Agreements . Partnerships
DETAIL

Marrëveshje me Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Marrëveshje me Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" Tiranë (UniZKM) Nënshkruar më datë 18 dhjetor 2014.
By admin | Agreements
DETAIL
Page 1 of 212