Partnerships

Nov
13

THIRRJE PËR SHKËMBIME NË PROGRAMIN ERASMUS+ ME UNIVERSITETIN E SAARLAND-IT, NË GJERMANI

Në kuadër të programit Erasmus+, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë njofton për hapjen e thirrjes për aplikime për shkëmbime në Universitetin e Saarland-it, Gjermani për studentët e programeve të studimit në fushën “Farmaci”. Llojet e mobilitetit përfshijnë: Shkëmbim i studentëve për studime në ciklin e dytë dhe të tretë të studimeve në vitin akademik 2017-2018; Nivelet […]

DETAIL

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT PËR BIZNES DHE TEKNOLOGJI, PRISHTINË DHE UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Në datën 09.11.2017 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit për Biznes dhe Teknologji, Prishtinë dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Në këtë takim ishin të pranishëm Rektorët e dy Universiteteve dhe njëkohësisht përfaqësues të stafit akademik dhe autoritete drejtuese të fakulteteve në Universitetet përkatëse. Kryefjala e [...]
By admin | Agreements . News . Partnerships
DETAIL

Marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Universitetit ISTINYE, Turqi

Në datën 10.10.2017 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit të Turqisë “ISTINYE”  dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Në këtë takim ishin të pranishëm Rektorët e dy Universiteteve dhe njëkohësisht Zëvendës Rektorët e këtyre të fundit sikundër përfaqësues të stafit akademik dhe autoritete drejtuese të fakulteteve [...]
By admin | Agreements . Partnerships
DETAIL

Programet EU Erasmus+

Kodi PIC i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Të nderuar Pedagogë të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Në kuadër të nënshkrimit të marrëveshjes mes Republikës së Shqipërisë, të përfaqësuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Komisionit Evropian për përfshirjen e Shqipërisë në Programin ERASMUS+, Programi i BE-së për arsimin, trajnimin, rininë dhe sportin, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë [...]
By admin | Partnerships
DETAIL
Page 2 of 41234