Doctoral Thesis

Jan
30

Disertacion i Lindita Ajazaj-Berisha – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË     TEMA: “ASPEKTET EPIDEMIKE E KLINIKE TË ETHEVE  HEMORRAGJIKE KONGO-KRIME NË KOSOVË 2006-2011“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:   […]

By admin | Doctoral Thesis
DETAIL
Jan
30

Disertacion i Murat Berisha – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË     TEMA: “TRAJTIMI KIRURGJIK I REFLUKSIT VESICOURETERAL“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:        Prof. Dr. Hysen Heta […]

By admin | Doctoral Thesis
DETAIL
Jan
30

Disertacion i Dorian Kostandini – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     TEMA: “LEZIONET PREKANCEROZE TË REGJIONIT ORO – MAKSILO – FACIAL“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:       […]

By admin | Doctoral Thesis
DETAIL
Jan
30

Disertacion i Nadire Jani – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË     TEMA: “SËMUNDJA STREPTOKOKSIKE EPIDEMIOLOGJIA E INFEKSIONEVE STREPTOKOKSIKE NË RRETHIN E DURRËSIT, ANGINAT STREPTOKOKSIKE  (VEÇORITË EPIDEMIOLOGJIKE, KLINIKE DHE TERAPEUTIKE)“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                         […]

By admin | Doctoral Thesis
DETAIL
Page 1 of 5612345...102030...Last »