Sporti në UMT

AKTIVITET SPORTIV “SPORTI NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË”, 2-4 MAJ 2017 Informohen studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë se në datat 2-4 Maj 2017, Universiteti organizon aktivitetin sportiv “Sporti në UMT”. Në këtë aktivitet do të organizohet kampionati i volejbollit dhe skuadrat studentore do të përbëhen nga vajza dhe djem

Start

2 May, 2017 - 20:17

End

4 May, 2017 - 20:17

Address

Palestra e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë   View map

AKTIVITET SPORTIV “SPORTI NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË”, 2-4 MAJ 2017

Informohen studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë se në datat 2-4 Maj 2017, Universiteti organizon aktivitetin sportiv “Sporti në UMT”. Në këtë aktivitet do të organizohet kampionati i volejbollit dhe skuadrat studentore do të përbëhen nga vajza dhe djem (të përzier). Aktiviteti do të zhvillohet nga ora 16:00 deri në orën 20:00, në ambientet e palestrës së Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.

Ky aktivitet sportiv është pjesë e aktiviteteve të përvitshme sportive, që organizohen nga Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, në kuadër të promovimit të një jete të shëndetshme.

Për informacione të mëtejshme, mund të kontaktoni në numrin e kontaktit:
0692973020

 

REKTORATI I UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

MORE DETAIL

Website

http://umed.edu.al/

Phone

+355692973020