Head Banner Showcase

Apr
26

Faculty of Technical Medical Sciences

Faculty of Technical Medical Sciences Historiku i fakultetit “Infermieria është një art dhe meqë është art, kërkon një përkushtim të veçantë, një përgatitje të vështirë ashtu si puna e piktorit [...]
DETAIL
Apr
26

Faculty of Dentistry

Faculty of Dentistry Historiku i fakultetit Historiku i Fakultetit të Mjekësisë Dentare fillon me themelimin e Degës së Stomatologjisë në vitin 1959. Dega e Stomatologjisë u krijua pranë Fakultetit të [...]
DETAIL
Apr
26

Faculty of Medicine

Faculty of Medicine Historiku i fakultetit Gjithçka nisi në vitin 1952, pra 60 vjet më parë, në po këtë ndërtesë dykatëshe ku është edhe sot, në po këto klasa, salla [...]
DETAIL