Partnerships

Marrëveshje me Universitetin e Tiranës (UT)

Marrëveshje me Universitetin e Tiranës (UT) Nënshkruar më datë 11 shkurt 2014.
By admin | Agreements
DETAIL

Kodi PIC i Universitetit të Mjekësisë

Kodi PIC i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Të nderuar Pedagogë të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Në kuadër të nënshkrimit të marrëveshjes mes Republikës së Shqipërisë, të përfaqësuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Komisionit Evropian për përfshirjen e Shqipërisë në Programin ERASMUS+, Programi i BE-së për arsimin, trajnimin, rininë dhe sportin, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë [...]
By admin | University Networks
DETAIL
Nov
03

Bulletin of Medical Sciences – Number 3, Volume 44, 2013

University of Medicine, Tirana Faculty of Medicine   BULLETIN OF MEDICAL SCIENCES Number 3, Volume 44, 2013 ISSN 2304-2354     BULLETIN OF MEDICAL SCIENCES Official Publication of the Faculty of Medicine – University of Medicine, Tirana   Editor-in-Chief Bashkim RESULI Deputy Editors Elizana PETRELA   Xheladin DRAÇINI Associate Editors Alban Dibra, Anila Babameto, Andi [...]
DETAIL
Page 4 of 41234