Please select your page
 • KRITERET E PRANIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë njofton mbi kriteret e
  miratuara për pranimet në vitin akademik 2017-2018
  në programet e studimit të ciklit të parë dhe të integruar të
  ciklit të dytë në 3 Fakultetet e tij: Fakultetin e Mjekësisë,
  Fakultetin e Mjekësisë Dentare dhe Fakultetin e Shkencave
  Mjekësore Teknike.

   

 • KONFERENCA KOMBËTARE E SHKENCAVE MJEKËSORE 4 
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim me Këshillin
  Studentor (KSUMT), Fakultetin e Mjekësisë, Fakultetin e Mjekësisë
  Dentare, Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si dhe
  me Urdhrin e Farmacistit, Organizatën Brainstorm, Universitetin Aldent
  dhe me mbështetjen e Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe QSUT,
  organizojnë Konferencën Kombëtare të Shkencave Mjekësore 4 në datat 21-23 Prill 2017.
 • PËRCAKTIMI I NIVELIT TË GJUHËS SË HUAJ 
  Vendimi i Senatit Akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë
  mbi përcaktimin e nivelit të gjuhës së huaj si kusht dalës për
  studentët që diplomohen në programet e studimit të ciklit
  të dytë dhe të tretë në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë

   

 • PORTALI I STUDENTIT 
  Informacion mbi regjistrimin e studentëve
  të viteve të para të cikleve të studimit: cikli i parë
  "Bachelor", cikli i dytë i integruar "Master i Shkencave"
  dhe ciklet e dyta "Master i Shkencave" dhe
  "Master Profesional", (viti akademik 2015-2016)
  në Portalin e Studentit

UNIVERSITETI I MJEKESISE TIRANE - UMT

Një rrugëtim i gjatë plot suksese drejt të ardhmes!Njoftimet e fundit

TAKIM I DEKANATIT TË FAKULTETIT TË MJEKËSISË DENTARE ME PËRFAQËSUESIT E KLINIKËS UNIVERSITARE 'CHARITE' BERLIN
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, informon se nё vijim tё iniciativёs sё Deputetes sё Bundestagut, Zonjёs Iris Eberl, pёrfaqёsuese e CSU nё Parlamentin Gjerman, nё datat 12-14 mars 2017, u...

Lexo me shume

PROF. DR. JERA KRUJA DEKOROHET NGA PRESIDENTI I REPUBLIKËS ME TITULLIN "MJESHTËR I MADH"
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, ka nderin e veçantë të informojë se më datë 08 mars 2017, në ditën ndërkombëtare të gruas, Presidenti i Republikës së Shqipërisë, SHTZ. Bujar...

Lexo me shume

MUNDËSI APLIKIMI NË THIRRJET E HAPUR PËR BURSA PËR DOKTORATA NË UNIVERSITETE GJERMANE
Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon kandidatët e interesuar mbi thirrjet e hapura, me bursë, të ofruara nga universitetet Gjermane për studentë me formim në fushën e mjekësisë së...

Lexo me shume

MUNDËSI PJESËMARRJE NË KURSIN MBI TERAPINË E DHIMBJES TË ORGANIZUAR NGA EULAP, NË ZYRIH, ZVICËRR
Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon të interesuarit mbi mundësinë e pjesëmarrjes në Kursin “Pain Therapy: A Multidisciplinary Pain Course", që do të organizohet nga Lidhja Europiane...

Lexo me shume

MUNDËSI APLIKIMI NË THIRRJEN E HAPUR PËR STUDENTË DOKTORATE NGA INSTITUTI GULBENKIAN I CIENCIAS, OEIRAS, NË PORTUGALI
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon kandidatët e interesuar se Instituti Gulbenkian i Ciencias, Oeiras, në Portugali, ka hapur thirrjen për studentë doktorate "Call for PhD...

Lexo me shume

MUNDËSI APLIKIMI NË THIRRJEN E HAPUR PËR BURSA PËR 10 KËRKUES SHKENCORË (EARLY STAGE RESEARCHER (PHD) FELLOWSHIPS) NË KUADËR TË "RRJETIT EVROPIAN TË PËRMIRËSIMIT TË IMUNO-TERAPISË KUNDËR KANCERIT ME ANË TË MODIFIKIMIT TË CAR DHE TCR
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon kandidatët e interesuar se në kuadër të Programit "Marie Skłodowska-Curie Action H2020-MSCA-funded Innovative Training Network EN-ACTI2NG"...

Lexo me shume

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Shëndetësisë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Prishtinës
Universiteti i Kamerinos
Instituti Alb-Shkenca
Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Università degli Studi di Chieti - Pescara - G. d'Annunzio
Universiteti Aldent
Universiteti i Palermos
Balkan Universities Association (BUA)
HINARI
Research 4 Life
Google for Education
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Rrjeti Akademik Shqiptar - Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjetit Telematik
Central European Exchange Program for University Studies
Università degli Studi dell'Aquila
Università degli Studi di Bari
Università degli Studi di Padova
Charles University

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×