Previous Job Announcements

Oct
17

5 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 17.10.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL ADMINISTRATIV "PUNONJËS PASTRIMI" ME KONTRATË TË PËRKOHSHME NË FAKULTETIN E MJEKËSISË SË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për për vend pune për personel administrativ "Punonjës pastrimi" me kontratë të përkohshme në Fakultetin e Mjekësisë, si më poshtë vijon: Pozicioni i punës: Punonjës pastrimi Kandidatët për vendin e punës [...]
DETAIL
Oct
17

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 17.10.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL NDIHMËS AKADEMIK NË FAKULTETIN E MJEKËSISË SË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel ndihmës akademik në Fakultetin e Mjekësisë, si më poshtë vijon: Pozicioni i punës:  Laborant në Departamentin e Lëndëve Biomjekësore dhe Eksperimentale, Seksioni i Farmakologjisë. Kandidati për vendin [...]
DETAIL
Oct
17

3 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 17.10.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL ADMINISTRATIV "PUNONJËS PASTRIMI" NË FAKULTETIN E MJEKËSISË SË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për vend pune për personel administrativ "Punonjës pastrimi" në Fakultetin e Mjekësisë, si më poshtë vijon: Pozicioni i punës: Punonjës pastrimi Kandidatët për vendin e punës “Punonjës pastrimi” duhet të plotësojnë këto kritere: Të ketë përfunduar arsimin [...]
DETAIL
Oct
17

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 17.10.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL NDIHMËS AKADEMIK NË FAKULTETIN E MJEKËSISË SË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel ndihmës akademik në Fakultetin e Mjekësisë, si më poshtë vijon: Pozicioni i punës:  Laborant në Departamentin e Lëndëve Biomjekësore dhe Eksperimentale, Seksioni i Farmakologjisë. Kandidati për vendin […]

DETAIL
Page 3 of 2012345...1020...Last »