News

Oct
13

MUNDËSI APLIKIMI PËR BURSË STUDIMI NË PROGRAMIN CHEVENING SCHOLARSHIPS

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët e interesuar se Qeveria Britanike ka hapur programin e bursave studentore “Chevening Scholarships”.  Opening of applications for Chevening Scholarships: the prestigious global scholarship programme of the UK government Chevening Scholarships are the UK government’s global scholarship programme, funded by the Foreign and Commonwealth Office (FCO) and partner organisations. The […]

By admin | News
DETAIL
Oct
12

LISTAT PËRFUNDIMTARE TË KANDIDATËVE FITUES NË RAUNDIN E DYTË NË PROGRAMET E STUDIMIT TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

  Publikohen listat përfundimtare të kandidatëve fitues të Raundit të Dytë në programet e studimit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.   Të gjithë kandidatët, të cilët kanë kryer procesin e aplikimit në raundin e dytë dhe janë shpallur fitues në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, duhet të kryejnë procesin e regjistrimit online dhe me dokumentacion në sekretaritë […]

By admin | News
DETAIL
Oct
08

NJOFTIM NGA FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

  Njoftohen të gjithë kandidatët që do të kryejnë aplikimin për Ciklin e dytë të studimeve me kohë të plotë “Master Shkencor” dhe “Master Profesional” se aplikimet në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike janë të hapura nga data 07.10.2016, nga ora 8.00 deri në orën 16.00. Kandidatët duhet të paraqiten pranë sekretarisë mësimore me dokumentacionin perkatës […]

By admin | News
DETAIL
Oct
08

PROCEDURAT E APLIKIMIT DHE TË REGJISTRIMIT NË PROGRAMET E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË, NË VITIN AKADEMIK 2016-2017

Në bazë të Udhëzimit Nr. 24, datë 07.10.2016, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për disa shtesa dhe ndryshime në Udhëzimin Nr. 13, datë 22.07.2016 “Për procedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në programet e ciklit të parë të studimeve, në programet e studimeve me karakter profesional, si dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, në […]

By admin | News
DETAIL
Page 20 of 62« First...10...1819202122...304050...Last »