News

Mar
27

PUBLIKIM I VENDIMEVE NR. 1 TË KOMISIONIT ZGJEDHOR TË FAKULTETIT (KZF) TË FM DHE NR. 1 TË KOMISIONIT ZGJEDHOR TË FAKULTETIT (KZF) TË FSHMT

Në bazë të Ligjit Nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”, Rregullores së Zgjedhjeve të nxjerrë nga Ministria e Arsimit dhe Sportit me Nr. 2459/1 Prot., datë 15.03.2015 “Për organizimin e zgjedhjeve të para për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën […]

By admin | News
DETAIL
Mar
26

PUBLIKIM I VENDIMEVE NR. 11, Nr. 12 dhe Nr. 13 TË KOMISIONIT INSTITUCIONAL TË ZGJEDHJEVE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Në bazë të Ligjit Nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”, Rregullores së Zgjedhjeve të nxjerrë nga Ministria e Arsimit dhe Sportit me Nr. 2459/1 Prot., datë 15.03.2015 “Për organizimin e zgjedhjeve të para për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën […]

By admin | News
DETAIL
Mar
25

PUBLIKIM I VENDIMEVE NR. 6 dhe NR. 7 TË KOMISIONIT INSTITUCIONAL TË ZGJEDHJEVE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Në bazë të Ligjit Nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”, Rregullores së Zgjedhjeve të nxjerrë nga Ministria e Arsimit dhe Sportit me Nr. 2459/1 Prot., datë 15.03.2015 “Për organizimin e zgjedhjeve të para për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën […]

By admin | News
DETAIL
Mar
24

PUBLIKIM I VENDIMEVE NR. 1 DHE NR. 3 TË KOMISIONIT INSTITUCIONAL TË ZGJEDHJEVE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Në bazë të Ligjit Nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”, Rregullores së Zgjedhjeve të nxjerrë nga Ministria e Arsimit dhe Sportit me Nr. 2459/1 Prot., datë 15.03.2015 “Për organizimin e zgjedhjeve të para për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën […]

By admin | News
DETAIL
Page 30 of 62« First...1020...2829303132...405060...Last »