Previous Job Announcements

Feb
05

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 02.01.2015

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PERSONEL ADMINISTRATIV NË REKTORAT Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 5 (pesë) vende pune për personel administrativ me kontratë të përkohëshme “Sekretare Mësimore“ në Rektorat, si më poshtë: Kandidatët për vendin e punës “Sekretare Mësimore” duhet të plotësojnë këto kritere:  1. Të ketë përfunduar arsimin e lartë 2. Të ketë njohuri shumë të mira të […]

DETAIL
Jan
21

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 21.01.2015

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PERSONEL ADMINISTRATIV NË REKTORAT Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ “Punonjës Mirëmbajtje” në Rektorat, si më poshtë: Kandidatët për vendin e punës “Punonjës Mirëmbajtje” duhet të plotësojnë këto kritere:  Të ketë përfunduar arsimin e mesëm profesional profili Teknik/Elektrik Preferohet të ketë përvojë pune në fushën përkatëse Të zotërojë aftësi të mira komunikuese […]

DETAIL
Jan
21

2 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 21.01.2015

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PERSONEL ADMINISTRATIV NË REKTORAT Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ “Sekretare Mësimore” në Rektorat,  si më poshtë: Kandidatët për vendin e punës “Sekretare Mësimore” duhet të plotësojnë këto kritere: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë Të zotërojë gjuhën angleze Të ketë njohuri shumë të mira mbi paketën Microsoft Office Preferohet të ketë eksperiencë pune […]

DETAIL
Dec
18

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 17.12.2014

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PERSONEL ADMINISTARTIV “MAGAZINIER” DHE “SANITARE” NË FAKULTETIN E MJEKËSISË DENTARE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ me kontratë të përkohëshme “Magazinier” dhe 1 (një) personel administrativ me kontratë të përkohëshme “Sanitare” në Fakultetin e Mjekësisë Dentare të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë,  si më poshtë: Pozicioni i punës: Magazinier Sanitare Kandidati për vendin […]

DETAIL
Page 18 of 20« First...10...1617181920