Previous Job Announcements

Dec
10

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 11.12.2014

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PERSONEL ADMINISTARTIV “SPECIALIST PROTOKOLL DHE ARKIVE” NË REKTORATIN E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ me kontratë të përkohëshme, Pozicioni i punës “Specialist Protokoll dhe Arkive”, në Rektoratin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë,  si më poshtë: Pozicioni i punës:  Specialist Protokoll dhe Arkive   Kandidati për vendin e punës “Specialist në […]

DETAIL
Dec
04

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 19.12.2014

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PERSONEL AKADEMIK NË FAKULTETIN E MJEKËSISË   Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 8 (tetë) personel akademik me kohë të plotë në Fakultetin e Mjekësisë,  si më poshtë:   Pozicionet e punës: 1. Punonjës mësimor në Profilin e Imazherisë në Fakultetin e Mjekësisë (2 vende pune) 2. Punonjës mësimor në Profilin e Kirurgjisë Infantile në Fakultetin e Mjekësisë […]

DETAIL
Dec
04

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 08-19.11.2014

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PERSONEL ADMINISTARTIV “SANITARE” NË FAKULTETIN E MJEKËSISË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ me kontratë të përkohëshme, Pozicioni i punës “Sanitare”, në Fakultetin e Mjekësisë,  si më poshtë: Pozicioni i punës në Fakultetin e Mjekësisë: 1. Sanitare Kandidati për vendin e punës “Sanitare” duhet të plotësojë këto kritere: Të ketë mbaruar arsimin e detyruar Të ketë eksperiencë pune […]

DETAIL
Dec
04

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 17.11.2014

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PERSONEL ADMINISTARTIV “KANCELAR” NË FAKULTETIN E MJEKËSISË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për 1 (një) personel administrativ me kohë të plotë, Pozicioni i punës “Kancelar”, në Fakultetin e Mjekësisë,  si më poshtë: Kandidati për vendin e punës “Kancelar në Fakultetin e Mjekësisë“, duhet të plotësojë këto kritere: Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Ekonomi ose Drejtësi Të […]

DETAIL
Page 19 of 20« First...10...1617181920