News

May
15

MUNDËSI PËR PJESËMARRJE NË ORGANIZIMET E UNIONIT NDËRKOMBËTAR TË BIOKIMISË DHE BIOLOGJISË MOLEKULARE (IUBMB) DHE FEDERATËS SË SHOQATAVE BIOKIMIKE EVROPIANE (FEBS)

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon mbi mundësinë e pjesëmarrjes në organizimet që organizohen nga Unioni Ndërkombëtar i Biokimisë dhe Biologjisë Molekulare (IUBMB) dhe Federata e Shoqatave Biokimike Evropiane (FEBS). Unioni Ndërkombëtar i Biokimisë dhe Biologjisë Molekulare (IUBMB) dhe Federata e Shoqatave Biokimike Evropiane (FEBS) organizon një sërë aktivitetesh sipas tipologjisë rezervuar mendimi “think-tank” në të cilët do […]

By admin | News
DETAIL
May
05

HOMAZH PËR PROF. DR. ELEZ SELIMI

Me hidhërim të thellë, njoftojmë se u nda nga jeta mjeku i shquar Prof. Dr. Elez Selimi. Universiteti i Mjekësisë, Tiranë përcjellë ngushëllimet më të sinqerta familjes, kolegëve, studentëve dhe gjithë miqve të shumë dhe ndan me familjen Selimi dhimbjen për humbjen e të dashurit të tyre. Prof. Dr. Elez Selimi lindi në qytetin e Fushë-Arrëzit më 04.12.1940. […]

By admin | News
DETAIL
May
02

Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Fizioterapistëve organizon, më datë 3 maj 2017, trajnimin me titull: “Fizioterapia në Neurorehabilitimin e Hemiplegjisë”.

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët dhe pedagogët e interesuar se Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Fizioterapistëve organizon, ditën e nesërme më datë 3 maj 2017, trajnimin me titull: “Fizioterapia në Neurorehabilitimin e Hemiplegjisë”.

DETAIL
Apr
27

PROF. DR. MENTOR PETRELA PU PH, ZGJIDHET ANËTAR I JASHTËM I AKADEMISË SË SHKENCAVE DHE TË ARTEVE TË KOSOVËS

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, ka nderin e veçantë të informojë se më datë 24 prill 2017, profesori i shquar i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Prof. Dr. Mentor Petrela PU PH, u zgjodh anëtar i jashtëm i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës.

By admin | News
DETAIL
Page 5 of 62« First...34567...102030...Last »