News

Dec
28

HOMAZHE PER PROF. AGIM SALLAKUN

Ditë e trishtuar për Mjekësinë Shqiptare. Ndahet nga jeta një personalitet i bluzave të bardha, Prof. Agim Sallaku. Prof.Agim Sallaku u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Tiranës, më 1981 dhe po atë vit emërohet si mjek radioterapeut onkolog në Shërbimin Onkologjik,. Nga viti 1998 ishte pedagog i brendshëm i Fakultetit të Mjekësisë në […]

By admin | News
DETAIL
Nov
18

HOMAZH PËR MJEKUN AGRON GJATA

Me hidhërim të thellë njoftojmë se u nda nga jeta mjeku i shquar Agron Gjata. Varrimi bëhet me datë 18.11.2017, ora  13:00 nga shtëpia e tij Rr. Vaso Pasha për në varrezën e Sharrë Kombinat.   NEKROLOGJI Sot pasdite, pas një gjendje të përkeqësuar të shëndetit u nda nga jeta Agron Gjata, mjek i njohur […]

By admin | News
DETAIL
Nov
13

THIRRJE PËR SHKËMBIME NË PROGRAMIN ERASMUS+ ME UNIVERSITETIN E SAARLAND-IT, NË GJERMANI

Në kuadër të programit Erasmus+, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë njofton për hapjen e thirrjes për aplikime për shkëmbime në Universitetin e Saarland-it, Gjermani për studentët e programeve të studimit në fushën “Farmaci”. Llojet e mobilitetit përfshijnë: Shkëmbim i studentëve për studime në ciklin e dytë dhe të tretë të studimeve në vitin akademik 2017-2018; Nivelet […]

DETAIL

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT PËR BIZNES DHE TEKNOLOGJI, PRISHTINË DHE UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Në datën 09.11.2017 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit për Biznes dhe Teknologji, Prishtinë dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Në këtë takim ishin të pranishëm Rektorët e dy Universiteteve dhe njëkohësisht përfaqësues të stafit akademik dhe autoritete drejtuese të fakulteteve në Universitetet përkatëse. Kryefjala e [...]
By admin | Agreements . News . Partnerships
DETAIL
Page 2 of 6212345...102030...Last »