Edukimi në Vazhdim

May
23

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Konferenca Kombëtare e Endokrinologjisë dhe Diabetologjisë-Pranverë 2024” Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Endokrinologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë, do […]

DETAIL
May
23

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Akademia e Onkologjisë- Trajnimi i II”  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Onkologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë, do të […]

DETAIL
May
21

Aktiviteti me temë “Qasje e intergruar e disfunksionit seksual dhe infertilitetit mashkullor”

Më 17 Maj 2024 u zhvillua aktiviteti me temë "Qasje e intergruar e disfunksionit seksual dhe infertilitetit mashkullor”. Aktiviteti u ndoq me mjaft interes nga mjekë specialistë si andrologë, urologë, endokrinologë etj.  Lektor ishte Dr. Marco Firmo, një androlog me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte rritja e njohurive në lidhje me [...]
By admin | Galeri
DETAIL
May
15

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Qasje e integruar në disfunksionin seksual dhe në infertilitetin mashkullor” Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Urologjisë, Fakulteti […]

DETAIL
Page 1 of 3312345...102030...Last »