Projektet

Aug
16

KONGRESI I PARË I FAKULTETIT TË MJEKËSISË DENTARE, 3-4 NËNTOR 2017

Të nderuar kolegë, studentë, miq, dashamirës e profesionistë të fushës së Stomatologjisë dhe të Mjekësisë, infermierë, farmacistë e laborantë dentarë! Kam nderin dhe kënaqësine t`ju informoj se në datat 3 dhe 4 nëntor 2017  Dekanati i FMD, në bashkëpunim me Shoqatën e Kirurgëve OMF, Shoqatën e Protetikës Shqiptare, “Albanian University”, Universitetin ” Zoja e Këshillit të […]

DETAIL

Projekti: “Studimi i faktorëve të riskut në trurin normal dhe në zhvillimin e tumorëve të trurit”

REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI  I  MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI  I  MJEKËSISË NJËSIA BAZË NEUROSHKENCË – SHËRBIMI I NEUROKIRURGJISË  Titulli i Projektit: “STUDIMI I FAKTORËVE TË RISKUT NË TRURIN NORMAL DHE NË ZHVILLIMIN E TUMORËVE TË TRURIT“   Drejtues i grupit kërkimor: Prof. Dr. Mentor Petrela, PU-PH Paris Përgjegjës i Shërbimit të Neurokirurgjisë  (Active Member of World Academy of […]

By admin | Projektet
DETAIL

Projekti: “Polimorfizmi gjenetik i sistemit HLA në popullatën shqiptare dhe roli i markuesve imunologjikë dhe imunogjenetikë në realizimin e transplanteve dhe diagnozën e sëmundjeve autoimmune”

REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI  I  MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI  I  MJEKËSISË NJËSIA BAZË E LABORATORËVE – SHËRBIMI I IMUNOLOGJISË  DHE PAJTUESHMËRISË INDORE Titulli i Projektit: “POLIMORFIZMI GJENETIK I SISTEMIT HLA NË POPULLATËN SHQIPTARE DHE ROLI I MARKUESVE IMUNOLOGJIKË  DHE IMUNOGJENETIKË NË REALIZIMIN E TRANSPLANTEVE DHE DIAGNOZËN E SËMUNDJEVE AUTOIMMUNE“                         […]

By admin | Projektet
DETAIL