Apr
11

Aktiviteti Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, diskutim interdisiplinar

Fotografi të aktivitetit "Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, diskutim interdisiplinar" i ofruar nga Shërbimi i Mjekësisë Interne, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë dhe i zhvilluar më 09.04.2024 pranë Hotel Fieri, Fier.
By admin | Galeri
DETAIL
Mar
29

Aktiviteti Akademia e Dializës Peritoneale

Fotografi të aktivitetit "Akademia e Dializës Peritoneale" i ofruar nga Shërbimi i Nefrologjisë dhe Hemodializës, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë,  zhvilluar më 28.03.2024 pranë Hotel Rogner, në të cilin kanë marrë pjesë mjekë të specialitetit Nefrologji.
By admin | Galeri
DETAIL
Oct
31
Oct
25
Page 1 of 41234