Mobilitet për Staf Akademik

Nov
13

HAPET THIRRJA PËR MOBILITET PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, WROCLAW, POLONI PËR SEMESTRIN E DYTË TË VITIT AKADEMIK 2023/2024

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për mobilitet për stafin akademik të Universitetit  të Mjekësisë, Tiranë në  Universitetin e Mjekësisë,  Wroclaw, Poloni për semestrin e dytë të vitit akademik 2023/2024 Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim   Bursa përfshin: Kompensimin ditor Koston e […]

DETAIL
Oct
14

HAPET THIRRJA PËR MOBILITET PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN MJEKËSOR TË SOFIES, BULLGARI

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për mobilitet për stafin akademik të Universitetit  të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin Mjekësor të Sofies, Bullgari, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023/2024.   Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie nga Fakulteti i Mjekësisë dhe Mjekësisë Dentare Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + […]

DETAIL
Oct
12

Hapet thirrja për aplikim për staf akademik për mësimdhënie në Universitetin e Granadës, Spanjë, në kuadër të Programit Erasmus+, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023-2024

Në kuadër të programit  Erasmus + hapet thirrja për aplikim për mobilitet në Universitetin e Granadës, Spanjë, në kuadër të Programit Erasmus+,  për semestrin e dytë të vitit akademik 2023-2024   Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie nga Fakulteti i Mjekësisë dhe Mjekësisë Dentare Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim […]

DETAIL
Oct
10

HAPET THIRRJA PËR MOBILITET PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E AKUILËS, ITALIPËR SEMESTRIN E DYTË TË VITIT AKADEMIK 2023-2024

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për mobilitet për Stafin Akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Akuilës, Itali për semestrin e dytë të vitit akademik 2023-2024. Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie  Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim  Bursa përfshin: Kompensimin ditor (160 Euro në […]

DETAIL
Page 1 of 912345...Last »