Akreditimi i aktiviteteve

Feb
20

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Akademia e Onkologjisë – Trajnimi I”  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Onkologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë, do të […]

DETAIL
Feb
19

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, Diskutim Interdisiplinar“  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Mjekësisë Interne, Fakulteti […]

DETAIL
Feb
19

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Teknika e Mohs-it“ Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Kirurgjisë Plastike, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë, do të mbahet më 26 […]

DETAIL
Jan
25

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:     “Konferenca vjetore e DDRSHIKIOGJ, Perspektiva dhe Aktualitete“ Aktiviteti i ofruar nga Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Tiranë, do […]

DETAIL
Page 1 of 2812345...1020...Last »